Om Lenny

En liten oppsummering

Lenge siden jeg har skrevet inn noe her nå.

Lenny har nå blitt 3,5 år (sep.2018). Hun har vært alenehund i et par år og er en rolig og harmonisk frøken. Hun gjør aldri noe galt i heimen, kan etterlates alene hjemme - uten bur - vi bruker ikke bur til henne, annet enn i bil. Aldri en lyd kommer fra henne. (Med unntak av da naboens katt forviller seg inn i hagen - da viser villdyret seg). En stor personlighet, som også har stor glede av å være med i båt. Der er hun Dronninga! 

Vi har ikke startet på hverken jaktprøver eller utstilling med henne. Dette er fordi vi har gjort dette nok foreløpig, vi har brukt fritiden på mye annet de seneste årene. 

Hun holder et godt jaktbart nivå, og er mer enn pen nok for høyeste premie på utstilling. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden