NJCH NUCH SUCH Langvellas Kjapp

Valp

Kjapp ble født 2.2.2003, nøyaktig 4 år etter sin helbror Pelle. Det ble bare 2 hanner i dette kullet. De var så store så mamma Sara måtte ha litt drahjelp for å få dem ut. De veide hhv 500 og 520gram ! De var så store og klumpete så det tok en stund før de kunne sette bena under seg, men det har de gjort ettertrykkelig i ettertid.

Matvrak med god tilgang på fulle patter

Da Kjapp var 4 1/2 mnd. kom han til Astrid.  Her fikk han selskap av ES Fjellviddas Luna som hadde fått diagnosen spondylose. Hennes framtidsutsikter var heller dårlige, så det var et flott tilbud å få kjøpe denne valpen akkurat nå.

Kjapp i moltemyra på Budor

Hytta på Budor ble brukt mye og det er vel ikke en flekk i den skogsmyra som vi ikke har gått. Der er, eller var  noen ryper som fikk brukt vingene sine titt og ofteDen første standen hadde han i gomyra 7 måneder gammel.
Jeg har hatt flere forskjellige hunder av forskjellige raser, men det var først nå (Luna også) som jeg fikk litt utteling på fuglearbeidene i det tette buskaset. Det måtte noen ES til!

Den første standen - 7 måneder!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
26.01 | 22:08

Hei Julie, så artig! Har såvidt tatt over denne "forskingen" etter min mor.
Har hørt om fetter Einar Wyller og kusine Gerd😄 Wyllerløypa også👍

...
17.01 | 20:54

Hei!
Jeg er oldebarnbarn etter Signes bror Einar. (Han hadde en sønn, Einar som er min morfar, og en datter, Gerd) Morsomt å finne denne siden!
Hilsen

...
Du liker denne siden