NJCH NUCH SUCH Langvellas Kjapp

Valp

Kjapp ble født 2.2.2003, nøyaktig 4 år etter sin helbror Pelle. Det ble bare 2 hanner i dette kullet. De var så store så mamma Sara måtte ha litt drahjelp for å få dem ut. De veide hhv 500 og 520gram ! De var så store og klumpete så det tok en stund før de kunne sette bena under seg, men det har de gjort ettertrykkelig i ettertid.

Matvrak med god tilgang på fulle patter

Da Kjapp var 4 1/2 mnd. kom han til Astrid.  Her fikk han selskap av ES Fjellviddas Luna som hadde fått diagnosen spondylose. Hennes framtidsutsikter var heller dårlige, så det var et flott tilbud å få kjøpe denne valpen akkurat nå.

Kjapp i moltemyra på Budor

Hytta på Budor ble brukt mye og det er vel ikke en flekk i den skogsmyra som vi ikke har gått. Der er, eller var  noen ryper som fikk brukt vingene sine titt og ofte😉Den første standen hadde han i gomyra 7 måneder gammel.
Jeg har hatt flere forskjellige hunder av forskjellige raser, men det var først nå (Luna også) som jeg fikk litt utteling på fuglearbeidene i det tette buskaset. Det måtte noen ES til!

Den første standen - 7 måneder!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden