Valper Lenny/Bjørklunds P'Chott

Lenny ble inseminert 20. og 21. juli. med Bjørklund's P-Chott. 9 valper født 18. september. Alle har fått fremtidige hjem.

Vi skal beholde en valp, det er derfor vi gjør dette. Vi har også et par venner som har vært svært ivrige etter å få valp etter P-Chott, så nå blir de glade. Både Lenny og Chott har/hadde god masse i kroppen og bra beinstamme, så det er trolig at dette føres videre til valpene. Vi har stor tro på at gemyttet vil bli veldig bra. Dette er to hunder som har/hadde trua på seg selv, er/var trygge og uten separasjonsangst. Lydløse - ingen piping eller bjeffing.

Chott hadde gode premier på jaktprøve, og fikk sin siste VK-premie nesten 12 år gammel. Han hadde 1.AK på utstilling.

Lenny er en god jakthund, som har holdt ut lange dager som ene-hund for to jegere. En sterk type! Er ikke stilt på utstilling, men har ingen "feil" som diskvalifiserer til høyeste premie på utstilling. 

Valpene vil få en perfekt alder for neste års jaktsesong! Vi setter ikke noe krav om start på jaktprøve eller utstilling. Den skal være en del av familien og selges fortrinnvis til jegere. 

Trykk på linkene under for å se stamtavlene. Se også under deres egne sider for å lese mer om dem. 

Stamtavle P.Chott

Stamtavle med bilder Lenny

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden