Valper Lenny/Bjørklunds P'Chott

Neste løpetid inseminerer vi Lenny med Bjørklund's P-Chott. Dette vil skje senhøstes - i september/oktober. Valper blir født i november/desember. 

Vi har bestemt oss for å beholde en valp, det er derfor vi gjør dette. (Vi har også et par venner som har vært svært ivrige etter å få valp etter P-Chott, så nå blir de glade). Både Lenny og Chott har god masse i kroppen og bra beinstamme, så det er trolig at dette føres videre til valpene. Vi har stor tro på at gemyttet vil bli veldig bra. Dette er to hunder som har trua på seg selv, er trygge og uten separasjonsangst. Lydløse - ingen piping eller bjeffing.

Disse valpene er ganske sikkert jaktklare høsten 2021. 

Trykk på linkene under for å se stamtavlene. Se også under deres egne sider for å lese mer om dem. Vi setter ikke noe krav om start på jaktprøve eller utstilling. Den skal være en del av familien. Selges fortrinnvis til jegere. 

Stamtavle P.Chott

Stamtavle med bilder Lenny

Ring eller skriv til oss om du syns dette er interessant, og du vil ha valp. 

Astrid: 950 56 485 - astrid@comfort.no.....eller

Morten: 913 30 406

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden