Unghunden

Ghillie var tidlig våken. Allerede som 6 mnd gammel, på sin første treningstur i fjellet, hadde han flere selvstendige stander på rype. Ikke altfor ivrig på ettergang heller. 

I august, 11 mnd gammel fortsatte det gode inntrykket. Senere - i jakta - ble det felt flere ryper for han. Nå begynte han å våkne for alvor. 

Filmen Ghillie vs kyllingen viser hvor god han viser seg å være til å nøste opp fot, han vil stå på kroppslukt av fuglen. 

 I Oppdalsfjellet har vi jaktet i snart 30 år - det har vært veldig varierende rypebestand de siste årene. I 2021 var det helt OK med fugl, mye bedre enn på flere år. Store kull, som det var supert å gå på med unghund. Ghillie sugde til seg god erfaring disse 5 dagene. 

Hva skal vel hvite hunder med markeringsdekken?

Han elsker å hente saker og ting for oppmerksomhet. En veldig rar fyr 🙂 Den følelsen når du kjenner at det er noe bak deg, og når du snur deg så står han der med et eller annet som han har hentet - i munnen - og håper på en godbit. 

Han liker seg svært godt i campingvogna hvor han kan sitte i evigheter å speide utover plassen. 

Kan du se rypa foran Ghillie?
Sekunderer Lenny
Første rypa
Vakker og ven
Eldorado
Ghillie sitter på steinen hvor asken til de andre hundene er spredt for vinden.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden