Jakt og ferie 2014

Ikke ett vindpust! Ikke mye til jaktvær

En stolt fyr med sin første rype

...og med sin tredje :)

Spennende!

Paradis

Så har vi forflyttet oss til Femunden. Vakkert her også!

...og bær i massevis

Flotte farger i fjellet nå

Orrfugl også her....

Gutta boys i fenomenale omgivelser

I år fikk vi bo med Mesnali-gutta på den store hytta, som avgjorde valget vårt med å dra innover Oppdalsfjellet på jakt allikevel. Kvoten vår var på to ryper pr jeger/dag, så vi så kanskje utsikten til en middag eller to utover vinteren som sannsynlig.
Værgudene hadde hengt seg opp i juli-vær, så vi måtte være tidlig ute om det skulle bli noe dreis over jakta. 18 grader og vindstille og helt blå himmel i 3 dager til ende, gjorde at Chott ikke hang med stort lenger enn det. Han guffer jo på og sparer ikke på kruttet....Så etter tre fulle jaktdager, dro vi over til Femunden og campingvogna for å roe litt ned og plukke bær og kanskje finne litt orrfugl i skogen der borte. UTEN hagle denne gangen.
Vi kan si at denne uka sto i sankerens ånd. Fugl, blåbær, tyttebær, mose, greiner og stubber har vi med oss hjem. OG slitne bikkjer. Kan det bli bedre?

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden