Smått og stort i hverdagen

27. desember - I julehelgen kom det 20-30 cm med snø, og i dag var det nydelig vær med 10 minusgrader og sol fra blå himmel. Romeriksåsen ligger der så utrolig vakker! Vi fikk tråkket opp stien vi bruker, så nå trenger vi ikke mer snø med det første!
3.november - Når man inviterer 10 gjester til rypelag blir det mange rypehjerter å fordele mellom gutta :-) Det falt i smak, for å si det sånn!
"Gutta i bua" vil gjerne ha massasje begge to - denne gangen var det Chott som fikk litt behandling, og det skulle ikke Kjapp ha noe av! Limte seg inntil, helt ut på kanten......
10.oktober - Jimi blir nok ikke samme sizen som Chott. Men han begynner å bli en liten hund nå :) Det er 6 kg og 4-5 cm som skiller dem nå......
Vi har vært på 14 dagers fjellferie, og det er synd vi ikke har større fryseboks! Her var det multer i 100-litersvis! Men ryggen hadde vel streika etterhvert....fikk med oss 10-12 kg hjem.
5 litersbøtte - 2,5 kg bær på én og en halv time :-)
Nå er jeg i gang med det morsomste jeg vet.....nesten. Det er å plukke bringebær rett ute på jordet. Særlig når det er sånne mengder som i år. Jeg plukker 1-2 kg på samme 3-4 busker HVER dag nå. Bringebærene modnes raskt, selv uten sol! Er oppe i 5 kg plukket nå :-)
Skogstur 16. juli
Moltene er i ferd med å modnes...de som er der.
Det bugner av flotte store blåbær. Det skal plukkes i neste uke!
9.juli - Tur i skogen - en meget VÅT skog!! Gutta oppdaget spennende lukter overalt, og syns nok det var irriterende å gå i bånd! Vi kom over et orrfuglkull rett ved stien også. Kyllingene kunne såvidt fly - søkkvåte deiset de ned i lyngen igjen, 10 meter avgårde. Jeg fortet meg videre!
Oppbrudd på Dalholen Camping - 9.juni 2012
Nå skal campingvogna flyttes til andre fjellområder. Fra Dalholen til Sømådalen i Engerdal kommune. Spikertelt er pakket sammen og 40 kv.m. terrasse er skrudd ned.
Lars har saget ned mange furutrær, og campingplassen bærer navnet sitt med rette - Fjellsyn. Farvel Fjellsyn! Vi kommer tilbake, men da må vi leie hytte
Ny plass - 4 timer senere - Rønningen i Sømådalen
På ny plass, og alle materialene er sortert. Med god hjelp gikk det greit fremover!
Nok for i dag, platting er ferdig. Nå er det tid for grill og bålkos hos naboene!
Vi har god plass her på Rønningen. Chott likte spesielt lufteområdet for hunder! Helt til venstre ses vogna nesten ferdig.
Like nedenfor campingplassen ligger det en liten vik i "Sømåa", hvor man kan sette ut båt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Øyvind | Svar 12.06.2012 22.34

Flyttinga gikk jo fint. Hyggelig med nye naboer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 23:53

Vi fikk Tress av Einar i 2012, da pensjonert som jakthund. Er nå 12 år, en utrolig snill og tålmodig type, utrolig leken, sprek og glad! Lever det gode liv!

...
13.08 | 13:54

Hei. Sjekk finn kode 115245683 Der finner du tipp tipp Brun for salg! Mvh morten nyberg

...
28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
Du liker denne siden