Lenny

8 uker
Foto:Kenneth Reinås

Mor : Mikkeli Luri

En tispe som jeg har fulgt med på fra unghundstadiet. Virker som en lettdressert tispe som finner fugl, og tar vare på sjansene sine. Hun fikk 1. premie tidlig både i UK og i AK. 

Samtidig har hun en spennende linje bak seg, som ikke har alle de kjente reserene.

 

Foto: Terje Sylte

Far : Kringstadnakkens Ricko Bris

Han her har jeg hatt et godt øye til. Er etter linjer som vi har hatt før og som vi liker! Det hjelper også at han er en lekker hund og tydeligvis av rett kaliber. Terje Sylte som eier han, tok han tilbake som 5 og et halvt år - rett ut av en hundegård. I løpet av kort tid hadde han apportbevis, og en 2.AK og en 1.AK på skog. På utstilling har han Excellent.

 


 

Vi var heldige som fikk en av disse valpene i dette kullet. Vi så for oss en tid uten hund, da Chott fikk ordentlige problemer med ryggen etter en tur til fjells i mars. Vi ringte Kenneth og fikk satt oss på liste på kullet som skulle komme om tre-fire uker. 

De ble født, og Chott var hos oss enda. 

Var oppover til Stjørdal og valgte ut henne den 15.mai. I begynnelsen av juni kom hun nedover med kurér - Tony og Bethina, som skulle ha søsteren Lykke. Hun var en trygg og selvstendig frøken, som vi kommer til å få mye glede av :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.03 | 15:29

Hei Astrid, Nå sitter kusine Trine og jeg og leser slekshistorien vår - kjempehyggelig!! og vi fant Soltikoff! reglen sendes på mail,
Du er topp!

...
28.05 | 18:56

Veldig spennende familie, og fikk lyst å lese ODA av Kjetil Bjørnstad. Beundrer Per Lassons fantastiske verk Crescendo - der mistet vi en fantastisk komponist

...
26.01 | 22:08

Hei Julie, så artig! Har såvidt tatt over denne "forskingen" etter min mor.
Har hørt om fetter Einar Wyller og kusine Gerd😄 Wyllerløypa også👍

...
17.01 | 20:54

Hei!
Jeg er oldebarnbarn etter Signes bror Einar. (Han hadde en sønn, Einar som er min morfar, og en datter, Gerd) Morsomt å finne denne siden!
Hilsen

...
Du liker denne siden